PrezentarePensiune animaleGradinitaDresajPredresajDresaj de bazaPaza si protectiePrelucrare urmaCautare-salvareAgilityDresaj competitionalProbleme de comportamentRecuperareToaletarePetshopTarifeGalerie fotoContact
Centrul de educare si recuperare canina
Scoala dresaj si pensiune canina 
*pensiune canina bacau, dresaj canin bacau, pensiune caini bacau*
12077441_785696868230185_706399417_n
        0744153800
        0747790409
11009961_836375079772643_6918973403377579174_n
Facebook

     Pensiunea noastra din inima pentru dumneavoastra!

          Pensiunea canina ofera cazare in boxe individuale, caini neavand posibilitatea sa se vada sau sa se ranească intre ei, acestia avand la dispozitie un spatiu generos de cel puțin 6 metri patrati și posibilitatea sa iasa in exterior.
Curatenia boxelor se realizeaza mecanic prin spalare cu detergenti de pardoseala de doua ori pe zi, ori de cate ori este nevoie, iar dezinfectia se realizeaza saptamanal cu solutie profesionala, trimestrial de catre o firmă autorizata DDD si zilnic in boxele care au fost cazati caini si urmeaza sa fie ocupate, carantina fiind ridicata dupa aproximativ o zi.
            Spatiile din interior sunt construite din materiale durabile, rezistente, care asigura siguranta si confort. Boxele interioare sunt prevazute cu cosuri din plastic de diferite marimi, pentru a asigura acestora odihna necesara. Optional oferim lavete, paturele, pernute de dormit, acestea putand fi aduse si de catre proprietari.
Incalzirea in caz de vreme racoroasa este asigurata si in boxele de interior la cainii de talie mare,  cu ventiloconvectoare conectate la instalatia de incalzire a centrului.
              Zilnic caini sunt scosi de doua ori in locurile de joaca special amenajate, iar in cazul in care proprietarul solicita un program personalizat, acest lucru poate fi realizat pe baza unei plati suplimentare fata de taxa obisnuita de cazare. Optional se poate realiza si plimbarea catelului in afara centrului, acest lucru fiind facut numai de catre instructor sau ajutorul acestuia.
          Preluarea cainilor in pensiune se face dupa verificarea sanitar veterinara sumara, cainele fiind insotit cu carnetul de sanatate indicand deparazitarile si vaccinurile la zi in termenul de valabilitate. Se completeaza pentru fiecare caine o fisa de evidenta cu date referitoare la tipul de  hrana administrata, gramajul, tratamentul prescris daca este cazul. Preluarea cainilor in pensiune se face prin incheierea unui contract intre proprietar si pensiune, contract in care sunt stipulate toate obligatiile centrului cat si ale proprietarulului, acesta fiind semnat de ambele parți.
pensiune caini pensiune canina dresaj canin bacau
Pensiunea noastra pune la dispozitia clienților o camera pentru  pisici!

           In perioada cazarii pisicuta dumneavoastra va beneficia de toata atentia, inclusiv un centru de joaca etajat, intr-un loc special amenjat, departe de caini pentru a evita stresul. In cazul in care proprietarul are mai multe pisici si doreste sa le cazeze intr-o singura boxa, prețul se reduce substanțial. Recomandam proprieterilor sa le aduca jucariile preferate, inclusiv litiera, nisipul si bolurile pentru hrana si apa, astfel grabim adaptarea lor si eliminam stresul acumulat pe timpul transportului. 
Acceptam cazarea in aceeasi camera a unei pisici cu cainele care provin de la acelasi proprietar, daca acestia au mai locuit impreuna!!!
          
           
dresaj pisici bacau