PrezentarePensiune animaleGradinitaDresajPredresajDresaj de bazaPaza si protectiePrelucrare urmaCautare-salvareAgilityDresaj competitionalProbleme de comportamentRecuperareToaletarePetshopTarifeGalerie fotoContact
Centrul de educare si recuperare canina
Scoala dresaj si pensiune canina 
*pensiune canina bacau, dresaj canin bacau, pensiune caini bacau*
12077441_785696868230185_706399417_n
        0744153800
        0747790409
11009961_836375079772643_6918973403377579174_n
Facebook
                  Serviciul de gradinita oferit de catre ,,Centru de educare si recuperare canina” are ca scop consumarea energiei de care dau dovada cainii dumneavoastra, socializarea si obisnuirea acestora cu diferiti factori care nu se regasesc intr-un mediu din care provin ei. Aici ei vor putea sa-si petreaca ziua jucadu-se, alergand sau relaxandu-se la soare, sarind peste obstacole în locul special amenajat pentru acestia. 
             Toate aceste activitati vor fi supravegheate de  personalul specializat, cainii fiind integrati intr-un mediu social sanatos pentru a capata incredere si pentru a scapa de sentimentele de frica si agresivitate. Pentru perioadele de odihna cateii vor fi cazati in pensiune, primind ratia de hrana conform  programului zilnic de alimentatie. 
                 De asemenea optional in perioada pe care o petrece in gradinita, cainele va primi lectii  de dresaj, predresaj, corectare de comportament de la instructorii dresori. In cazul in care aveti un serviciu solicitant, in momentul in care ajungeti acasa, nu veti mai fi nevoit sa scoateti cainele la plimbare si va veti putea bucura de prezenta lui, intr-un cadru relaxant.
          Daca animalul are probleme de anxietate in lipsa stapanului, care se manifesta prin latrat excesiv si implicit deranjarea vecinilor.
Centrul de educare si recuperare canina va asigura aportul necesar de exercitii fizice si socializare, astfel incat in momentul cand ajunge acasa va fi calm si atent. Daca animalul nu a petrecut suficient timp in prezenta altor caini poate da semne de frica si agresivitate atunci cand il scoateti la plimbare. In acest caz vom reintegra treptat cainele intr-un mediu social sanatos si il vom ajuta sa isi recapete increderea de care are nevoie pentru a fi lipsit de frica sau de agresivitate.  
             Sanatatea tuturor cainilor din gradinita este cel mai important lucru. Toate spatiile sunt perfect igienzate pentru a inlatura orice problema neplacuta, dezinfectarea facandu-se cu solutii speciale care nu dauneaza sanatatii cainilor. 
                  Pentru acceptarea cainilor în acest program sunt valabile aceleasi cerinte ca la primirea in regim de pensiune, respectiv prezentarea carnetului de sanatate cu vaccinarile si deparazitarile in termen de valabilitate.
                
gradinita cu animale gradinita cu catei gradinita pentru catei gradinita pentru caini gradinita caini
GRADINITA